már
24

Egészen pontosan kettő perc kellett, hogy beleszeressek ebbe a számba. Végre nem egy hosszú percekig nyúló nyál, amit egészen addig csűrnek és csavarnak ameddig bele nem folyik a fülembe.

Körülbelül fél órája hallgatom folyamatosan és jól érzem magam tőle. Tudom, hogy vannak olyan dolgok, amiknek máshogy kellene lenniük és azt is tudom, hogy bizonyosan máshogyan is lesznek. Csak meg kell, hogy érjek rájuk. "Mármint ahogy a szőlő vagy az alma." Átmenet ez a mostani állapot, a múlt és a jövő között. Igyekszem kibírni, bár bevallom: nehéz. Sok és magas lépcsőkön lépdelünk most és messze még a sor teteje. De a lényeg, hogy együtt megyünk, és "ha nem jössz megesznek a tigrisek". 

Feelin' all alone without a friend, you know you feel like dyin'.

A bejegyzés trackback címe:

https://gogoblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr971864122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lothapapa 2010.03.25. 13:21:43

A változás életünk természetes része, bár vannak, akik megpróbálnak ellenállni neki.
Ahogy Osho mondja, "a fű nő magától", bár valóban meg kell érnünk arra, hogy ennek jelentőségét megértsük.

A változás talaja Te magad vagy! A magot már szétszórták, a kérdés az, hogy milyen talajra lel, s hányan leszünk azok, akikben termést is hoz.

Ha rálépsz az útra, Sorsod társakat rendel melléd. Nem leszel egyedül!
süti beállítások módosítása