feb
5

Butaság

Címkék: mirrmurr | Szerző: Miss Cinege | 9:47 pm

Vannak emberek, akik konkrétan buták. De annyira buták, hogy üt a butaságuk. Nem holmi fehér kesztyűvel, hanem egyenesen egy métaütővel. Piff-paff-puff. Én mondjuk röhögök, de azért valahol (hol?) sajnálom őket. Miért? Azért, mert buták. 

Beszélgetés közben a Csapd le csacsi című klasszikusból jut eszembe az a klasszikussá vált idézet, hogy "Az a te bajod, hogy túl sokáig éltél vidéken és nem fejlődött ki az agyad!". És, barátom, tényleg nem. De ehhez nem muszáj vidéken élni, a pesti butaság is meg tudja ütni a "Te tényleg nagyon buta vagy!" szintet.

Igazából a butaság szerintem összefügg azzal, hogy vannak olyan emberek akik beképzeltek és nem látnak tovább az orruknál. Vagy még addig se. Elvannak a szemüvegük/álarcuk mögött, köszönik szépen, de ha valami nem úgy történik, ahogy ők az elképzelik máris azonnal mindenki hülye, seggfej, fasz és egyébként is bassza meg a világ! Ebben a pillanatban ültetném le az embereket egy bazinagy tükör elé és megkérdezném tőlük, hogy nem-e lehet-e, hogy veled van a baj, pajti?

Nagy az Isten állatkertje... (és ha jogász lennék, folytatnám).

A bejegyzés trackback címe:

https://gogoblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr301732825

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása